Welkom bij de club.

Ik zeg liever niets
Ik wil geen domme dingen zeggen.
Ik wil niet dat anderen merken dat mijn geloof niet zo groot is.
Ik schaam mij dat ik weleens twijfel.
Ik heb ook niet altijd zin om naar de kerk te gaan.
Soms weet ik eigenlijk niet wat ik wil.

WELKOM BIJ DE CLUB!
Wij kennen dit allemaal, je bent echt geen uitzondering. Daarom is het goed om er met elkaar over te praten en iets van elkaar te leren. Daarom is de Gemeente Groei Groep (rare naam hè?) de perfecte plaats om contact te maken en met elkaar te werken aan groei. Groei van wat? Van alles wat jij nodig hebt.
Alles wat we vragen is één keer een bij jou passende Gemeente Groei Groep te bezoeken. Waarom niet?

Stef en Marion Schep
Hogenhof 36, Nijkerk

Startavond GemeenteGroeiGroepen
Dit seizoen: Jozua

Binnenkort starten de GemeenteGroeiGroepen weer. We beginnen met een gezamenlijke startbijeenkomst voor deelnemers en belangstellenden op donderdagavond 27 september in de Kruiskerk, 20.00u. Misschien heb je je al eens afgevraagd of deelname aan de GGG iets voor jou zou kunnen zijn. Kom dan deze avond eens kennismaken en sfeerproeven. Ik hoop een algemene inleiding op het thema voor het nieuwe seizoen te geven. Daarnaast is er alle gelegenheid voor kennismaking, vragen en informatie. Van harte welkom!
Informatie over het thema van het komende seizoen (afkomstig van de website van het Evangelisch Werkverband):

‘Sterk en moedig als Jozua' bestaat uit zestien programma's waarin belangrijke thema's aan de orde komen uit  het leven van Jozua. Hij gaat het volk voor. Jozua is in feite een voorloper van Jezus. Het is daarom fascinerend om hem op de voet te volgen, zijn aarzelingen te proeven en te ontdekken dat er alle reden is om de Heer te gehoorzamen en te vertrouwen. Sterk en moedig zet Jozua zijn voet op het land van de belofte. Dit boekje bevat gespreksvragen voor huiskringen en Gemeente Groei Groepen en achtergronden bij de bijbelgedeeltes. Ook zijn er interviews in opgenomen met christenen uit kerk en samenleving.

Ds. Egbert Egberts

↑ Top