Sterk en moedig als Jozua binnengaan in het beloofde land.

Dit is de titel van het boekje dat dit seizoen gebruikt zal worden in de gemeentegroeigroepen. Jozua, een ervaren leider, die na een lange stagetijd gekozen werd als opvolger van Mozes. Niet op basis van zijn capaciteiten, maar omdat hij vol was van Gods Geest.
Donderdag 27 september 2018 werd de eerste avond gehouden, waarbij deelnemers van alle groepen en belangstellenden samen kwamen. De inleiding werd verzorgd door ds. Egberts, waarbij interactief ingegaan werd op al het geweld in die tijd en ook in onze huidige tijd. Het leverde leerzame momenten op.
Na een korte pauze werd de bijbel kennis getest in de vorm van een ludieke 2 voor 12 quiz.
We wensen alle groepen een fijn seizoen toe.
Interesse in deelname aan een van de gemeentegroeigroepen?
Neem gerust contact op met ons.

Stef en Marion Schep
Hogenhof 36, Nijkerk