Belijdenis? Doop? Verdieping? Vragen? Verdieping? Kom meedoen!

Ook dit seizoen zal er een ontmoetings- en gesprekskring zijn voor wie zich wil verdiepen in het christelijk geloof. Daar kan een specifieke aanleiding voor zijn. Misschien overweeg je belijdenis van je geloof af te leggen. Of je denkt na over de doop, van jezelf of van een kind. Leef je in een relatie maar hebben jullie heel verschillende achtergronden als het gaat om kerk en geloof? Dan is het goed om samen in gesprek te gaan, met elkaar, maar ook met anderen.
Wellicht loop je al langer met de idee rond dat het goed zou zijn om je eens te verdiepen in geloof en kerk. Kom dan meedoen!

Neem s.v.p. contact met me op als je belangstelling hebt. Data bepalen we in onderling overleg. Er zal ook ruimte zijn om er af en toe op uit te trekken als groep en om samen wat te eten of te lunchen in de kerk.

↑ Top