Eén jaar Inloophuis

Op donderdag 4 oktober mochten wij het 1 jarig bestaan vieren van Het Inloophuis. Eigenlijk was het elke keer, wanneer Het Inloophuis open was een feest, maar op donderdag 4 oktober was het een topfeestje. Veel mensen kwamen dit met ons meevieren. Zij werden naast de koffie en thee begroet met een klein gebakje.
De koersbal mat lag klaar en daar werd goed fanatiek op gespeeld. Een tafel om een bloemstuk te maken op een kalebas, waar het erg druk en gezellig was. Er werden mooie bloemstukken gemaakt. Aan een andere tafel werden kaarsen voorzien van een mooie tekst, waar veel gebruik van werd gemaakt. Natuurlijk was er ook de tafel waaraan gehaakt werd aan troostdekentjes.  Tegen 10.40 uur kwamen de drankjes op tafel met wat hapjes erbij. Nu, de drankjes gingen vlot van het dienblad, zowel het sapje als de Berenburg en de Advocaatjes met slagroom.
Tegen 11.00 uur werd er een declamatie gehouden onder begeleiding van een piano en een dwarsfluit. Het feestje werd afgesloten met een maaltijd met soep en een kroket.
Wij, als initiatiefnemers van Het Inloophuis kunnen alleen maar dankbaar zijn, om te zien wat Het Inloophuis in 1 jaar voor veel mensen heeft betekend en nog betekent.
Fijn dat Het Inloophuis binnen 1 jaar is uitgebreid op woensdagmiddag, en vanaf 18 oktober op donderdagavond.
Zoveel mensen die mee willen helpen en zoveel gasten die het fijn vinden om elkaar te ontmoeten. Bijzonder om samen te kunnen haken aan troostdekentjes,  zowel in Het Inloophuis als thuis, om daardoor iets te kunnen betekenen voor de mensen om ons heen.
Wij hebben ons doel nog niet bereikt. Wij willen graag een plek zijn waar alle mensen zich welkom voelen.
Rita Jonkman

↑ Top