Kerstkoor 2021 + Jechonja-reünie

Gelukkig gaat het steeds beter en belooft het weer een beetje een normale zomer te worden. Wat heerlijk voor iedereen. De plannen voor na de zomervakantie worden dan ook steeds concreter en zoals het er nu uitziet kunnen we echt beginnen.
Mocht jij nu ook zin beginnen te krijgen in het weer samen uit volle borst kunnen en mogen zingen, weer veel gezellige en inspirerende uren samen beleven en uiteindelijk een mooie kerstnachtdienst neerzetten? Dan kun je je nog steeds aanmelden via dit mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Noem ook even welke stemsoort jij hebt. We oefenen op de woensdagavond.

De reünie van Jechonja lijkt dan natuurlijk ook een feit te worden, dus ook daar wil ik je van harte voor uitnodigen om je aan te melden. Misschien wil je aan oud-leden, die niet meer in Nijkerk wonen, dit bericht doorgeven. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Stuur je mail met aanmelding, eventueel je aanbod om wat lekkers te bakken én 1 of 2 van jouw favoriete
liederen die jij heel graag weer een keertje zou willen zingen, voor 15 juli naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De eigen bijdrage voor deelname is vastgesteld op 10 euro.
Ben je niet in de gelegenheid of is er een andere reden dat je niet zult komen, dan ontvangen we graag bericht dat je niet aanwezig zult zijn en daarna zullen we je geen 'spam' meer sturen.

Ik kwam deze wijsheid tegen op het internet en die sprak mij erg aan:

Muziek is mooi.
Als de tekst je hart raakt.
En het geluid je ziel!

Dat het nieuwe normaal weer inspiratie mag geven voor de toekomst.

Albrecht Bijvank