Inloophuis.

Inloophuis op donderdag 15 juli weer open.
Gelukkig zijn de Corona maatregelen versoepeld. Wij, als vrijwilligers, zien weer mogelijkheden om het Inloophuis in de Kruiskerk weer te heropenen en hebben er reuze veel zin, want ook wij hebben het erg gemist.
Wij mogen weer met meerdere mensen bij elkaar komen, maar wel op 1,5 meter afstand.
Voor donderdag 15 juli starten wij ook voorzichtig en beginnen wij om 9.30 uur tot 12.00 uur.
De koffie en de thee staan dan klaar met iets lekkers erbij, want het is wel weer een feestje waard om elkaar weer te ontmoeten.
Er kan weer worden gehandwerkt. Voor spelletjes en koersbal willen wij nog even afwachten om te zien, hoe wij de eventuele Corona maatregelen al of niet moeten toepassen.
Omdat het de eerste keer is na de Corona crisis, is er ook een klein moment om hier even bij stil te staan.
Er is veel gebeurd in de afgelopen periode. Eenzaamheid, ziekte, al of niet Corona gerelateerd, overlijden van geliefden en wat wie weet nog meer.
Daarom is er ook tijd voor een persoonlijk gesprek. Ds. Egbert Egberts en Aster Barkmeijer hebben wij hiervoor speciaal uitgenodigd en wilden graag komen.
Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kunt u contact opnemen met Arnold en Alie Bos; tel 033-2 457153 of 06-290 27 430 of met een andere vrijwilliger
Er is nog geen gezamenlijke maaltijd.
Geeske Eijk 033 2456290
Gerda den Dunnen 033 2460539