Kerststallen Gluren evenement om geloof te delen

Meer dan 80 mensen hebben hun Kerststallen neergezet. Er was veel aandacht in de lokale en landelijke media. Team Kerststallen Gluren bestaat uit leden van de Vredeskerk,  De Lichtbron, De Fontein, de Kruiskerk en de Rooms Katholieke kerk. Heb jij meegedaan door je kerststal neer te zetten, de zwaaiposter op te hangen, je eigen kerststal te maken of mee te Gluren? Wat ons betreft is Kerststallen Gluren een traditie om samen voort te zetten. Graag willen we eind van het jaar weer aandacht vragen en besteden aan het prachtige kerstverhaal. We denken aan meer acties bij de verschillende kerken, een vossenjacht met kerstfiguren en deelname van de basisscholen maar ook van De Pol, Sint Jozef en Arkemheen.

Wil je meehelpen en meedenken om bijvoorbeeld rond Kerst, maar ook met Pasen of Pinksteren iets te organiseren? Laat het weten en meld je aan. Want we hebben zoveel moois met elkaar en met anderen te delen over ons geloof.

Team Kerststallen Gluren