feed-image RSS-feed

Op donderdag 20 juni was het weer erg gezellig in Het Inloophuis.

Er kwamen ongeveer 45 mensen, de ene bleef een kopje koffie drinken, maakte een praatje met deze en gene, een ander was er al om 9.30 uur en bleef de hele ochtend, weer een ander kwam alleen voor de lunch. Deze ochtend was er bloemschikken . Er werden  prachtige bloemstukjes gemaakt, Ook de koersballers waren weer actief en er werd nog fanatiek gesjoeld. De haaksters maakten mooie lapjes voor de troostdekens en er werden ook mooie knuffels gehaakt. Vandaag kwam een wandelaar langs het Inloophuis. Zij liep een lange wandeling van Amersfoort naar Putten. Zij zag de vlaggen van het Inloophuis hangen en dacht, ik ga naar binnen. Zij is gebleven tot na de lunch. Hoe zij het vond? Nou, haar verhaal staat in het boek in de kerk. Kort samen gevat: “Het voelde als een warme ontmoeting, zo maar onder weg”.