Afdrukken

Moederdag

𝑻𝒐𝒏𝒚-𝑰𝑱𝒔 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝑴𝒐𝒆𝒅𝒆𝒓𝒅𝒂𝒈
Op zoek naar een origineel en typisch echt MOEDERDAG-cadeau? (of gewoon zomaar....)
Woord&Daad Hoevelaken en Werkgroep Hoevelaken Naar Malawi hebben de handen ineen geslagen en hebben in samenwerking met IJshoeve Ruitenbeek een heerlijk ijsje ontwikkeld:
𝑻𝒐𝒏𝒚'𝒔 𝑪𝒉𝒐𝒄𝒐𝒍𝒐𝒏𝒆𝒍𝒚-𝒊𝒋𝒔!
Dit ijs wordt natuurlijk vers geproduceerd op basis van melk van eigen koeien en het heerlijke en eerlijke chocolade van Tony's Chocolonely. Alleen nu verkrijgbaar! Leuk en origineel voor Moederdag! Maar natuurlijk ook leuk om zomaar te krijgen..
Er is nu een speciale aanbieding: voor 12,50 euro krijgt u een beker vers gemaakt ijs (500ml), een reep chocolade van Tony's Chocolonely en een handletter kaart van Helma van Beek. En dat allemaal natuurlijk mooi ingepakt!
Ze bezorgen dit leuke pakketje GRATIS in de omgeving Hoevelaken, Zwartebroek, Terschuur, Nijkerk, Amersfoort, Leusden, Woudenberg, ....(in overleg is veel mogelijk!)
Wilt u ook iemand verrassen? Bestel op tijd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt bestellen tot 3 mei 2021.
De pakketjes worden op zaterdag 8 mei 2021 bezorgd.