Vacature koster-beheerder m/v voor de Kruiskerk te Nijkerk.

Het College van Kerkrentmeesters op zoek naar een tweede koster-beheerder die samen met de huidige koster beheerder deze functie invult. De koster-beheerder is een belangrijke spil en verbinder in ons kerkgebouw.
De Kruiskerk is in september 2017 na een grote renovatie uitgebreid met extra zalen en een mooie ruime ontmoetingsruimte bij de entree. Iedere zondag zijn er kerkdiensten met ‘s ochtends kinderoppas en een kindernevendienst. Door de week wordt het gebouw gebruikt voor verschillende (niet)-kerkelijke activiteiten.

Kernwoorden voor deze functie zijn:
Een kerkelijk meelevende, enthousiaste gastheer/-vrouw met goede communicatieve vaardigheden, ondernemer in hart en nieren, coördinator, zelfstandig en teamspeler.
De taken voor de koster-beheerder bestaan voornamelijk uit:
• Het tijdig in gereedheid brengen van het kerkgebouw, de kerkzaal of nevenruimten met betrekking tot het doel waartoe zij dienen
• Het aantrekken van huurders
• Het aanspreekpunt zijn voor de verhuur van het gebouw en beheren van de agenda
• In teamverband werken met (vervangend) collega koster-beheerder
• Het bedienen van verwarmings- en geluidsinstallaties.

Benodigde vaardigheden (of bereid om deze aan te leren):
1. ondernemersvaardigheden
2. aantoonbare vaardigheden om in wisselende team samenstelling te werken
3. vaardigheid om vrijwilligers aan te sturen
4. vaardigheid in het omgaan met bezoekers
5. een BHV certificaat
6. het diploma horeca en het certificaat sociale hygiëne

Geboden wordt:
• zeer afwisselende baan in contact met diverse mensen
• werkplek in een prachtig gerenoveerd gebouw
• dienstverband van 18 uur per week
• bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband
• arbeidsvoorwaarden conform functie koster-beheerder PKN

Heb je belangstelling voor deze afwisselende baan?

Stuur dan vóór 22 juli 2018 een schriftelijke reactie aan het College van Kerkrentmeesters van de Gereformeerde kerk te Nijkerk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar De Kruiskerk, het College van Kerkrentmeesters, Venestraat 44, 3861 BX Nijkerk
Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot één van onze Kerkrentmeesters: Bert Veldhuizen (voorzitter CvK) 06-51129802 of Theo Kamp (secretaris CvK) 06-40252877.

↑ Top