Omdat iedereen een vakantie verdient!

Jaarlijks genieten heel veel mensen van een heerlijke vakantie: even eruit, plezier en ontspanning. Maar door de kosten die een vakantie met zich mee brengt is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend.
Al verschillende jaren bieden Hetvakantiebureau.nl (bekend van de diaconale senioren-/zorgvakanties) en RCN Vakantieparken 100 gezinnen met een inkomen op bijstandsniveau een gratis vakantie aan.

Gezinsvakanties
Ook dit jaar zijn 100 gezinnen weer van harte welkom in de accommodaties op één van de Nederlandse vakantieparken. Kent u een gezin dat leeft op bijstandsniveau dat echt een vakantie verdient? Laat het de diaconie weten! Iedere diaconie mag een gezin voordragen. De aanvraag voor een gezinsvakantie zal met een korte motivatie worden ingediend bij hetvakantiebureau.nl.

RCN Vakantieparken
RCN Vakantieparken biedt al meer dan 65 jaar een bijzondere combinatie van kamperen en verblijfsaccommodaties op de mooiste plekken in Nederland (9 parken) en in Frankrijk (8 parken). Alle accommodaties en kampeervelden zijn gericht op het buitenleven. Voor de sportievelingen zijn er sporttoernooien en andere activiteiten. Op alle parken vinden o.a. in de zomerweken zondagse vakantiekerkdiensten plaats. De kerkdiensten zijn oecumenisch, laagdrempelig en muzikaal. Kijk voor meer informatie op rcn.nl

RCN is meer dan vakantie
RCN Vakantieparken besteedt haar winstuitkering helemaal aan maatschappelijke projecten en aan mensen voor wie op vakantie gaan niet zo vanzelfsprekend is door eenzaamheid, gebrek aan geld of fysieke omstandigheden. RCN heeft een missie om de vakantiebeleving die zij te bieden hebben met zoveel mogelijk mensen te delen voor wie dit nu niet bereikbaar is.

Meer informatie
Meer informatie over de gratis vakanties is te vinden op rcn.nl/Hetvakantiebureau en Hetvakantiebureau.nl/gezinsvakantie Een gratis vakantie kunt u aanvragen met medewerking van uw diaconie.

Wilt u meer informatie over de senioren-/zorgvakanties van Hetvakantiebureau.nl? Kijk dan ook eens op Hetvakantiebureau.nl
Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen met de diaconie van onze kerk. Contactpersoon Diaconie is: