Hallo allemaal,

Ook deze week weer een nieuw verhaal voor jullie. Hieronder kun je de bijbehorende werkjes downloaden.

9 mei 2021
“Jezus gaat naar de hemel, maar komt eens terug” Johannes 16: 16-24.

Aanstaande zondag weer een nieuw filmpje van het Bijbelverhaal!! Hieronder kun je het vinden.

Allemaal kijken!

De puzzel en het werkje kunnen hieronder gedownload worden..
Heb je het werkje gemaakt? Stuur ons een foto, dan vind je jouw werkje misschien binnenkort in dit Kompas! Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bij het werkje:
Kleur de afbeelding van Jezus in. Knip alle plaatjes uit. Leg de voorkanten van de onderdelen met de afbeelding naar beneden in de goede volgorde. Laat ongeveer 2-3 cm. ruimte tussen de verschillende onderdelen van de mobile. Leg een draad (ca. 50 cm) eroverheen en plak hem met kleine stukjes plakband op de goede plaatsen vast. Doe lijm op de achterkanten van de andere delen en plak ze op de bijbehorende onderdelen, zodat de draad tussen de voor- en achterkant zit.0-gemeente/a9000-jeugdnieuws]}

Trailer - 9 mei

Concerten in mei

Marcel en Lydia Zimmer
Dit familieconcert voor jong en oud wordt echt een feest! Met bekende en nieuwe liedjes over hoop, troost en blijdschap die God ons geeft door de Heilige Geest. Ook Rainbow de duif is erbij! Bestel via deze link uw online ticket(s) voor dit gratis concert. U kunt het online concert vanaf 5 mei a.s. op een door u gewenst tijdstip bekijken.

Familietheater over Schapen en Zo
Beleef de sprookjesachtige familievoorstelling met liedjes, live muziek en interactie van Schapen en Zo mee. Kijk mee met Fars, die onder de grond woont. Daar is het donker en muf. Zijn oom Gosse droomt over een prachtige plek om te wonen. Daarom stuurt hij Fars op pad om op zoek te gaan. Zal hij die plek ooit vinden? Voor iedereen van 4 tot 100 en ouder. Bestel via deze link uw online ticket(s) voor deze gratis voorstelling. U kunt deze voorstelling vanaf 12 mei a.s. op een door u gewenst tijdstip bekijken.

Kids Crew en Elly Zuiderveld
Deze enthousiaste zangcombinatie houdt van dansen en zingen. Ze willen graag andere kinderen door hun toffe nummers laten horen dat God groot is en dat het gaaf is om voor Hem te zingen! Luister naar mooie luisterliedjes, maar ook nummers waar je lekker op kunt mee dansen! Doen jullie mee? Bestel via deze link uw online ticket(s) voor dit gratis concert. U kunt het concert vanaf 19 mei a.s. op een door u gewenst tijdstip bekijken.

Het was weer gezellig bij de kindernevendienst…..