Kerkdienst Kinderen

In de kerk is veel te vinden voor de jeugd. Elke ochtenddienst is er kinderoppas. Wekelijks zijn er 's-ochtends kindernevendiensten voor groep 1 t/m 6 of 1 t/m 8 van de basisschool; regelmatig zijn er jongerendiensten in de Kruiskerk en er zijn periodiek bijzondere, op de jeugd gerichte diensten. Een overzicht van het geheel vindt u hier.

Kinderoppas

Wil je als ouder(s) graag naar de kerk gaan, dan kun je van de kinderoppas gebruikmaken. Iedere zondagmorgen is er tijdens de dienst oppas voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Er zijn elke zondag 3 of 4 gemeenteleden beschikbaar. Zij zijn aanwezig in onze ruime oppasruimte, die grenst aan de ontvangsthal van de kerk. Het zou fijn zijn om iets te drinken mee te geven. We zorgen zelf voor soepstengels als tussendoortje. Wilt u de bekers en tassen voorzien van naam?

Tijdens de collecte kunt u uw kind ophalen, zodat het aan het eind van de dienst de zegen kan ontvangen.

Maak je gebruik van de oppas en pas je zelf nog niet op (dit is ongeveer één keer in de twee maanden), dan kun je je opgeven bij onderstaande contactpersonen.

Gerdina Doornekamp,
Agnita Loch,