Kerkdienst Kinderen

In de kerk is veel te vinden voor de jeugd. Elke ochtenddienst is er kinderoppas. Wekelijks zijn er 's-ochtends kindernevendiensten voor groep 1 t/m 6 of 1 t/m 8 van de basisschool; regelmatig zijn er jongerendiensten in de Kruiskerk en er zijn periodiek bijzondere, op de jeugd gerichte diensten. Een overzicht van het geheel vindt u hier.

Kinderdienst

1. Kliederkerk

Vanaf 2019 willen we in onze kerk gaan starten met Kliederkerk. ‘Kliederkerk…...? Wat is dat?’ hoor ik je nu denken.

Tijdens Kliederkerk ga je op een creatieve manier aan de slag met een Bijbelverhaal. Niet meer een uur lang luisteren naar wat de dominee te vertellen heeft, maar al knutselend, zingend en spelend erachter komen wat er met het Bijbelverhaal bedoeld wordt en wat geloven in God betekent in je dagelijkse leven.

Wanneer er Kliederkerk is, mag je samen met je vader, moeder, opa en/of oma naar de kerk toe komen. De Kliederkerk bestaat uit drie onderdelen: Samen ontdekken, samen vieren en samen eten!

Iedereen is van harte welkom!

Houd de site en Het Kompas goed in de gaten, want dit wil je niet missen!

De kinderdienstcommissie bestaat uit :
Jantine Alfrink, Heleen van Daatselaar, Lemca van de Camp, Miranda van Rijn en Karin Wulfsen.