Kerkdienst Kinderen

In de kerk is veel te vinden voor de jeugd. Elke ochtenddienst is er kinderoppas. Wekelijks zijn er 's-ochtends kindernevendiensten voor groep 1 t/m 6 of 1 t/m 8 van de basisschool; regelmatig zijn er jongerendiensten in de Kruiskerk en er zijn periodiek bijzondere, op de jeugd gerichte diensten. Een overzicht van het geheel vindt u hier.

Jeugddienst

Jeugddienst

Muziek

Eigentijds, verdiepend en met elkaar God eren! Dat zijn de kernwoorden van de jeugddiensten in onze gemeente. 
 
Een jeugddienst wordt 4 keer per jaar georganiseerd en we proberen met deze dienst aan te sluiten bij dingen die jou bezighouden op vorm en inhoud. Aan de hand van een thema willen we je aan het denken zetten in woord, beeld en geluid om meer te ontdekken over geloven in deze tijd en hoe de Bijbel ons ook nu nog iets kan vertellen.  Voor elke jeugddienst zitten we bij elkaar en bedenken we een thema, kiezen we de liedjes uit en denken we na over een leuke vorm! Ook nodigen we elke dienst een toffe band uit! 
 
De jeugddiensten voor het komende seizoen zijn: 27 september 2020, 15 november 2020, 10 januari 2021, 18 april 2021, 26 september 2021 en 12 december 2021.
 
Zoals je hierboven kunt lezen willen we graag weten wat jòu bezighoudt en waar je graag meer over wilt horen! Dus heb je een idee, een spreker of dominee of het oog of misschien een goede band?    
 
We zien je snel! 
 
De jeugddienstcommissie,  Hilde de Bruijne, Erik Vedder, Jantine Rakhorst & Willeke Rakhorst
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Gereformeerde Kerk Nijkerk   Leden   Account aanmaken?   ANBI   Privacy