Smile

Praatpaal

06-51993834

Praatrpaal
De Praatpaal heeft een eigen website Ga snel kijken.

Praatpaal

Jouw wereld op de kop?
Erover praten lucht altijd op.
Wil je iets vragen of vertellen,
De mensen van de Praatpaal kun je altijd bellen. Het nummer van de Praatpaal is:
06-51993834.
Het kan zijn dat we niet direct bereikbaar zijn, in dat geval bellen we je terug.

Wat?
Soms zijn er dingen waar je met niemand over kan praten. Je blijft er maar aan denken en je komt er niet uit. Dan zou het best fijn zijn als er iemand is die naar je luistert. Bel dan gerust de Praatpaal eens op. Wij willen graag naar je luisteren. Met alle vragen kun je bij ons terecht. Wij vertellen nooit zomaar iets door aan anderen en wij vinden niets gek!

Wie?
Wij zijn vrijwilligers uit verschillende kerken, die het fijn vinden om met kinderen en tieners op te trekken, naar hen te luisteren, met hen te praten of te bidden. Samen iets doen of iets maken kan ook, bijvoorbeeld een herinneringsboek.

Wanneer?
Je kunt bijvoorbeeld bellen als iemand die je goed kent erg ziek is of als je gepest wordt. Als je ouders gaan scheiden of als er iemand gestorven is.

Website: via www.praatpaalnijkerk.nl kun je nog meer informatie vinden. Mailen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..