Jeugdactiviteiten

Clubs
Buiten de kerkdiensten zijn er activiteiten voor kinderen, tieners en jong volwassenen. De GJO is er voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool en voor de eerste drie klassen van de middelbare school. Ora richt zich op de leeftijd van 15 t/m 24 jaar. Tenslotte is er elke laatste zaterdag van de maand iets leuks voor de tieners; Yound Activity.
Koren
We houden van zingen en dat doen we uiteraard in één van onze koren.
Overige activiteiten
Naast de clubs en de koren hebben we nog meer activiteiten. Onder andere gaan we in de zomer op kamp. Daarnaast zijn er activiteiten rond de startzondag, zoals (vaak) een vossenjacht.

GJO

GJO - club

GJO-CLUBS

Voor het seizoen 2018-2019 worden jullie, de kinderen uit de groepen 5 t/m 8, weer uitgenodigd voor de GJO-clubs. We beginnen altijd met een Bijbels thema op een voor jullie aansprekende manier bijv. door middel van zingen, een verhaal, een quiz of een spel. Daarna is er altijd ruim de tijd voor een leuke activiteit. Uiteraard worden Sinterklaas en Kerst niet overgeslagen.
De clubavonden zijn altijd in Het Kruispunt aan de Venestraat. Jullie worden ingedeeld in groepen op basis van de groep op school waar je in zit. Er zijn twee tot drie clubleiders per groep, één clubleider/-leidster per zes kinderen.

Clubtijden
OP DE SITE EN IN HET KOMPAS KOMEN DE JUISTE DAGEN EN TIJDEN VAN DE GJO-CLUBS TE STAAN!  WE GEVEN DAN OOK AAN IN WELKE WEEK WE STARTEN!

Startactiviteit
Alle kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van de basisschool zullen een persoonlijke uitnodiging krijgen voor de startactiviteit van de GJO-club. Dit is op VRIJDAGAVOND14 SEPTEMBER! We organiseren dit jaar een Vossenjacht met opdrachten! Het is leuk dat je die avond kan kennismaken met andere kinderen en de clubleiding. Je komt toch ook?!

Bestuur
Het bestuur bestaat momenteel uit 1 persoon (Henrike van Rijn) en we zijn dringend op zoek naar een nieuw bestuurslid, zodat de activiteiten samen voorbereid kunnen worden.

Ben je nog nooit op club geweest en spreekt bovenstaande je aan, dan hopen we je te ontmoeten op vrijdagavond 14 september.

Voor vragen kan je contact opnemen met Henrike van Rijn; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens op de GJO-clubs!

↑ Top