Jeugdactiviteiten

Clubs
Buiten de kerkdiensten zijn er activiteiten voor kinderen, tieners en jong volwassenen. De GJO is er voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool en voor de eerste drie klassen van de middelbare school. Ora richt zich op de leeftijd van 15 t/m 24 jaar. Tenslotte is er elke laatste zaterdag van de maand iets leuks voor de tieners; Yound Activity.
Koren
We houden van zingen en dat doen we uiteraard in één van onze koren.
Overige activiteiten
Naast de clubs en de koren hebben we nog meer activiteiten. Onder andere gaan we in de zomer op kamp. Daarnaast zijn er activiteiten rond de startzondag, zoals (vaak) een vossenjacht.

Panta Rhei

Kleinkoor Panta Rhei

Houdt je van zingen, ben je een jaar of twaalf, heb je de basisschool misschien al achter de rug en zit je nu op het voortgezet onderwijs?
Nou, dat treft dan! Voor jongeren vanaf groep 8 is er het gezellige kleinkoor ‘Panta Rhei’ Gezellig maar natuurlijk moet er af en toe wel even serieus geoefend worden voor een optreden! ;)
Wat let je om eens geheel vrijblijvend te komen kijken en zingen op een maandagavond van 19.30 tot 20.30 uur in een zaal achter de Vredeskerk.
Behalve zingen doen we samen heel veel leuke dingen zoals advent knutselen, Sinterklaas vieren, kerst high-tea en natuurlijk het jaarlijkse uitje!

KOM JE OOK?!
Als je nog vragen hebt bel of mail mij gerust even.
Petry Esveldt
Tel.: 033-2460860