Jeugdactiviteiten

Clubs
Buiten de kerkdiensten zijn er activiteiten voor kinderen, tieners en jong volwassenen. De GJO is er voor kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool en voor de eerste drie klassen van de middelbare school. Ora richt zich op de leeftijd van 15 t/m 24 jaar. Tenslotte is er elke laatste zaterdag van de maand iets leuks voor de tieners; Yound Activity.
Koren
We houden van zingen en dat doen we uiteraard in één van onze koren.
Overige activiteiten
Naast de clubs en de koren hebben we nog meer activiteiten. Onder andere gaan we in de zomer op kamp. Daarnaast zijn er activiteiten rond de startzondag, zoals (vaak) een vossenjacht.

Kampweek

KAMP: de leukste week van het jaar.

Als je dit boekje weer voor je hebt lijkt het altijd nog heel ver weg: KAMP. We gaan namelijk altijd in de eerste week van de zomervakantie en die is net achter de rug. Toch kan het geen kwaad even dit stukje te lezen, zodat je weet dat je niet moet vergeten je op te geven voor de leukste week van het jaar. Want dat is kamp natuurlijk wel.

We gaan elk jaar weer naar de bossen bij Doornspijk. Wat je kunt verwachten zijn spellen in het bos, op de zandverstuiving, een themadag, een disco-avond, een kerkdienst, een sportmiddag, en ga zo nog maar even door. ’s Nachts wordt er geslapen in grote barakken met stapelbedden. De jongens en meisjes apart en waag het niet naar elkaar toe te sluipen, want dan krijg je de leiding achter je aan. Kortom, dit is een week om nooit te vergeten en zeker de leukste week van het jaar!

In 2019 gaan we weer in de eerste week van de zomervakantie. Het Kamp is voor iedereen die 8 t/m 14 jaar is. Je kunt je aanmelden op onze site. Daar staan de foto’s van het afgelopen kamp en daar krijg je een beetje een idee wat kamp allemaal inhoudt. Ook staat daar het formulier om je aan te melden en met één druk op de knop ligt die op je printer.

Om je aan te melden houd de kerkbode in de gaten. Dit zal medio oktober weer kunnen. Wacht dan niet te lang met aanmelden, want afgelopen jaren zaten we helemaal vol. En vol is echt vol. Als er geen bedden meer zijn kan je gewoon niet meer mee. Je kunt ons op de volgende manieren opzoeken:
Website: https://kerkkampnijkerk.wordpress.com/

Ik hoop jullie allemaal (weer) te zien op kamp 2019!!!

Namens de kampleiding,
Gerben van Bokhorst.