logo podcast2Podcast 


Van

Casper Koelewijn en

Levi van Leuveren.

 

0. De Teaser

Hallo allemaal,
Wij zijn Casper Koelewijn en Levi van Leuveren en wij maken podcasts over onze kerk. Op deze manier willen we jullie kennis laten maken met mensen uit onze kerk en hoe wij denken over het geloof. In onze podcast serie laten we mensen uit onze kerk aan het woord die een bijzonder verhaal te vertellen te hebben. Heeft u of heb jij ook een mooi verhaal te vertellen of wilt u iets kwijt wat relevant is voor onze podcast, stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Als u/jij meer wilt weten over de podcast, kunt u naar onze korte teaser luisteren waarin we wat meer informatie geven over wie we zijn en wat we van plan zijn met de podcast.

 

1. Dick Sluiter

In de eerste podcast interviewen we Dick Sluiter over zijn werk als jeugdwerker. Zo legt hij uit wat het werk als jeugdwerker inhoudt en kijken we naar de verschillende kerken waarin hij heeft gewerkt.

 

2. Maria van Middelkoop.

In deze podcast gaan we in gesprek met Maria van Middelkoop. We hebben het over de Muskathlon die zij gaat lopen aankomende herfstvakantie. De Muskathlon is een sportieve actie waarbij geld wordt opgehaald voor armoedebestrijding. Hierbij reist ze af naar Ghana, om vervolgens een halve marathon te lopen. Ook hebben we het nog kort over ORA en hoe Maria op het idee kwam om het opnieuw op te zetten.

 

Downloaden Kruiskerk-app

t,b,v, Apple ios en Android
app store 117x35
google play 116x35